DECRET 408/1988, de 27 de desembre, pel qual es prorroga el termini per a la constitució dels consells escolars municipals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Pel Decret 404/1987, de 22 de desembre (DOGC núm. 944, de 27 de gener), es regularen les bases generals d'organització i de funcionament dels consells escolars municipals, en desplegament de l'article 16.1 de la Llei 25/1985, de 10 de desembre, dels consells escolars, i mitjançant el Decret 117/1988, de 20 d'abril (DOGC núm. 1000, de 3 de juny), es prorrogà el termini previst per a l'aprovació i la constitució dels consells d'àmbit local esmentats.

A l'efecte de facilitar la constitució d'aquests consells amb els membres que hagin resultat elegits com a representants dels diferents sectors de la comunitat educativa en els consells escolars dels centres docents, la constitució dels quals ha de tenir lloc durant el mes de desembre d'enguany, s'ha considerat la necessitat d'ampliar el termini de constitució dels consells escolars municipals fins al 31 de març de 1989.

En virtut d'això, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Dec...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR