DECRET 34/2007, de 6 de febrer, de cessament i nomenament de membres del Consell Escolar de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

34/2007, de 6 de febrer, de cessament i nomenament de membres del Consell Escolar de Catalunya.

D'acord amb el que estableixen els articles 4.1 b), i), i 6 de la Llei 25/1985, de 10 de desembre, dels consells escolars, a sol·licitud de la Federació d'associacions de pares d'alumnes d'ensenyament secundari de Catalunya, i de l'Administració educativa, cal procedir al cessament i al nomenament de diversos membres del Consell Escolar de Catalunya.

En virtut d'això, de conformitat amb el que preveu l'article 5 de l'esmentada Llei 25/1985, de 10 de desembre, a proposta del conseller d'Educació i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

El cessament, com a membres del Consell Escolar de Catalunya amb expressió dels seus àmbits de representació, de les persones que tot seguit s'hi indiquen, i se'ls agraeixen els serveis prestats:

a) Sector Administració educativa:

Eugeni Garcia Alegre.

Pepita Corominas Baulenas.

b) Sector Pares d'alumnes:

Carles Baeza i Escobedo.

Article 2

Es nomena membres del Consell Escolar de Catalunya les persones que s'indica a continuació, amb expressió dels seus àmbits de representació:

a) Sector Administració educativa:

José Antonio Garcia Saceda, amb efectes fins a l'1 de gener de 2008.

Jaume Gibert i Mombrú, amb efectes fins a l'1 de gener de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR