ORDRE ARP/225/2006, de 5 de maig, per la qual es modifica l'Ordre ARP/123/2006, de 15 de març, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents corresponents als procediments tramitats al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/225/2006, de 5 de maig, per la qual es modifica l'Ordre ARP/123/2006, de 15 de març, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents corresponents als procediments tramitats al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Mitjançant la disposició final segona de la Llei 15/2002, de 27 de juny, d'ordenació vitivinícola, es varen derogar els articles 304, 305, 306 i 307 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, relatius a la taxa dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles per als vins de qualitat produïts en regions determinades (VQPRD).

La disposició transitòria segona de la mateixa Llei preveu que mentre els consells reguladors no estableixin les quotes internes definitives, s'estableixen com a quotes provisionals a cada consell regulador els fets i els imports de la taxa que la Llei deroga.

Atès que en compliment de la disposició transitòria primera d'aquesta Llei ha finalitzat el procés d'adaptació dels reglaments de les denominacions d'origen, procedeix suprimir aquesta taxa de la relació de les taxes vigents corresponents als procediments tramitats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, publicada mitjançant l'Ordre ARP/123/2006, de 15 de març.

Per tot això, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Se suprimeix la taxa dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles per als vins de qualitat produïts en regions determinades (VQPRD), que figura a l'annex de l'Ordre ARP/123/2006, de 15 de març.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR