ORDRE EDU/348/2008, de 8 de juliol, per la qual se suprimeixen, es creen i es modifiquen determinats preus públics dels ensenyaments, les formacions i els cursos impartits a distància que presta l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/348/2008, de 8 de juliol, per la qual se suprimeixen, es creen i es modifiquen determinats preus públics dels ensenyaments, les formacions i els cursos impartits a distància que presta l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

Mitjançant l'Ordre de 14 de juliol de 1998, es van crear els preus públics per a determinats serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en la modalitat de batxillerat de ciències de la naturalesa i de la salut, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància (DOGC núm. 2727, de 18.9.1998).

Mitjançant l'Ordre EDC/180/2005, de 25 d'abril, es va crear el preu públic per la compra de les guies d'aprenentatge i guia d'estudis, en l'ensenyament secundari obligatori i el batxillerat, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància (DOGC núm. 4375, de 2.5.2005).

Mitjançant l'Ordre EDC/226/2006, de 3 de maig, es van crear diversos preus públics per a la matriculació en els ensenyaments de formació professional impartits en centres educatius del Departament d'Educació en la modalitat a distància (DOGC núm. 4632, de 12.5.2006).

Atesa la conveniència d'unificar l'objecte dels preus dels ensenyaments de batxillerat impartits en la modalitat a distància, referint-los a la matrícula, cal suprimir determinats preus referits a la connexió al campus virtual i a la compra de les guies, i crear els corresponents preus per a la matrícula.

Pel que fa al curs de preparació de la prova d'accés a distància i a la formació per a les proves d'accés a distància, cal crear-ne els preus corresponents.

Finalment, pel que fa als ensenyaments de formació professional a distància, cal actualitzar l'import dels preus existents.

Tots els preus que conté aquesta Ordre es refereixen a la modalitat a distància que presta l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

Per tant, d'acord amb els articles 22 i següents de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Supressió

1.1 Se suprimeix el preu públic pel servei de drets de connexió al campus virtual en l'ensenyament telemàtic a distància en la modalitat de batxillerat de ciències de la naturalesa i de la salut, prestat per l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

1.2 Se suprimeix el preu públic pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR