DECRET 172/1989, de 17 d'abril, de supressió del Servei de Dret de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

La Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques va ser creada pel Decret 8/1985, de 14 de gener, i entre les funcions que per aquesta norma li van ser assignades hi constava, a l'article 2.d), la preparació i la coordinació dels estudis encaminats a la reforma del dret civil català.

Per Decret 100/1987, de 20 de febrer, la reestructuració orgànica del Departament de Justícia, en la part que va afectar aquesta Direcció General, es creà un Servei de Dret per dur a terme les funcions assenyalades en matèria de dret civil català. L'experiència ha mostrat com a poc idònia l'assignació de la funció corresponent al dret civil català a una unitat administrativa amb nivell de servei, atès que per exercir-la cal la col·laboració d'experts aliens a l'Administració i no requereix tot el suport administratiu al qual està destinada l'estructura dels serveis.

Per tot això,

Decreto:

Article únic

Se suprimeix el Servei de Dret de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR