DECRET 352/1987, de 23 de novembre, de creació de diversos Col·legis Públics d'Educació General Bàsica, a Banyoles i Lleida.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El dèficit de places escolars d'Educació General Bàsica i Educació Pre-escolar a Catalunya obliga a la creació de nous centres, de conformitat amb la planificació establerta en aquest respecte.

Amb aquesta finalitat, i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei Orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del Dret a l'Educació, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es creen els Col·legis Públics d'Educació General Bàsica que consten detallats a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

S'autoritza el Conseller d'Ensenyament per fixar, mitjançant una Ordre, la data de començament de les activitats als Col·legis Públics esmentats i per adoptar les mesures necessàries per a l'execució del que disposa aquest Decret. Barcelona, 23 de novembre de 1987

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Guitart i Agell Conseller d'Ensenyament

Annex

Serveis Territorials de Girona

Comarca: Gironès. Municipi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR