ORDRE EDC/86/2006, de 6 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a centres educatius de Catalunya sufragats amb fons públics per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres educatius de les terres de parla catalana, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2005-2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/86/2006, de 6 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a centres educatius de Catalunya sufragats amb fons públics per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres educatius de les terres de parla catalana, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2005-2006.

La realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres educatius de les terres de parla catalana té per objecte facilitar la participació i el coneixement mutu, potenciar l'ús de la llengua, així com ampliar el coneixement de l'espai geogràfic i cultural de l'àrea lingüística catalana que comprèn el Principat de Catalunya, la Franja, Catalunya Nord, País Valencià, l'Alguer, Andorra i les Illes Balears.

El Departament d'Educació vol donar suport econòmic per tal d'afavorir l'intercanvi entre l'alumnat de l'últim cicle d'educació primària, d'educació secundaria obligatòria i de batxillerat de centres educatius sufragats amb fons públics, ubicats en els diferents territoris de l'àmbit lingüístic català.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta del director general de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a l'atorgament d'ajuts a centres educatius sufragats amb fons públics procedents del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres educatius de les terres de parla catalana.

Article 2

S'obre convocatòria pública per a la concessió dels ajuts corresponents al curs 2005-2006, la qual es regeix per les bases que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Es destina a la concessió d'aquests ajuts un import total màxim de 60.000,00 euros, amb càrrec al crèdit EN04 D/480000100/4250 del pressupost de la Generalitat de Catalunya de l'any 2006.

Article 4

El termini de presentació de sol·licituds per a l'obtenció dels ajuts que es convoquen és de 15 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa del seus interessos.

Barcelona, 6 de març de 2006

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex

Bases reguladores

.1 Objecte

Es regulen els ajuts a centres educatius sufragats amb fons públics procedents del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, per a la realització d'intercanvis escolars entre el seu alumnat i el de centres educatius ubicats en els territoris de l'àmbit lingüístic català diferents del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR