ORDRE TRE/133/2009, de 17 de març, per la qual es modifica l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors/ores ocupats/ades, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al seu finançament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TRE/133/2009, de 17 de març, per la qual es modifica l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors/ores ocupats/ades, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al seu finançament.

L'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors/ores ocupats/ades, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al seu finançament, es va publicar al DOGC núm. 5135, pàg. 39111, de 21.5.2008.

L'article 2 de l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, regula els tipus de plans de formació d'oferta adreçats prioritàriament als treballadors/ores ocupats/ades i, en aquest sentit, s'ha procedit a adaptar el redactat a les necessitats de formació de caràcter sectorial, concretament a precisar que els plans de formació sectorials es compondran d'accions formatives adreçades a la formació de treballadors d'un àmbit sectorial de referència i/o sector d'activitat econòmica tal com s'estableixi a la corresponent convocatòria, a fi de desenvolupar accions formatives d'interès general per a l'esmentat sector i satisfer-ne les necessitats específiques de formació i al fet que les accions específiques programades en aquest tipus de plans també podran adreçar-se al reciclatge i la requalificació de treballadors procedents de sectors en situació de crisi, per la qual cosa es modifica l'article 2 de l'esmentada Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig.

Amb posterioritat es va publicar l'Ordre TRE/395/2008, d'1 d'agost (DOGC núm. 5197, de 19.8.2008), per la qual s'estableix el règim de justificació econòmica de les subvencions previstes en els programes de polítiques actives d'ocupació que gestiona el Servei d'Ocupació de Catalunya.

L'esmentada normativa estableix que la justificació econòmica de la subvenció per part del beneficiari podrà ser en compte justificatiu amb aportació de justificants de despesa, o bé amb compte justificatiu únicament amb l'aportació de l'informe d'auditor.

És per aquesta raó, que s'ha considerat adequat incorporar a l'article 24.3 de l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, un apartat que incorpori aquesta novetat, i una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR