DECRET 188/1988, de 19 de juliol, pel qual es crea la Subdirecció General de Coordinació dependent de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

El Decret 8/1987, de 15 de gener, va determinar l'estructura de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, adaptant-la a les necessitats sorgides d'acord amb les modificacions produïdes en les funcions i estructures de les direccions generals del Departament.

L'experiència adquirida en el decurs del temps transcorregut i la conveniència d'una major potenciació de l'estructura orgànica existent en funció del nombre i de la importància de les tasques que exerceixen diverses unitats administratives de la Secretaria General, aconsellen la creació de la Subdirecció General de Coordinació dins la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Per tant, d'acord amb la normativa de règim interior vigent, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article únic

- 1 Es crea, dependent de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, la Subdirecció General de Coordinació, en la qual s'integren els Serveis de Secretaria Administrativa, d'Organització Administrativa i de Personal.

- 2 La Subdirecció General de Coordinació tindrà les funcions següents:

  1. Coordinació, organització, programació, impuls i supervisió de les funcions dels serveis que la integren.

  2. El desplegament dels programes generals del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en matèria econòmica, administrativa, de personal i d'organització i mètodes de treball, millora de circuits, informatització, documentació i mitjans de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR