DECRET 279/1984, de 6 de setembre, de reestructuració del Departament de la Presidència.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per Decret 172/1980, de 3 d'octubre, es va reestructurar el Departament de la Presidència. Posteriorment s'han creat nous òrgans i s'han modificat els ja existents; tot això fa, ara, necessari que es dicti una disposició que reculli globalment l'estructura actual, així com la redistribució de funcions entre els centres directius adscrits al Departament, tenint present, a més, el volum de competències que té assignades.

Així mateix es considera necessari, després de l'experiència adquirida durant aquest últim període de temps, de suprimir òrgans o rebaixar-ne el nivell orgànic, per tal d'actuar amb criteris d'economia de la despesa pública.

D'altra banda, l'experiència adquirida a través de la participació de la Generalitat de Catalunya permet de fer un nou pas endavant en l'organització de la producció estadística, amb la consegüent supressió de l'Institut Central d'Estadística i Documentació.

En virtut d'això i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Departament de la Presidència, sota

la dependència del seu titular, s'estructurarà en la Secretaria General de la Presidència i en els òrgans següents:

- Direcció General de l'Esport.

- Direcció General de Joventut.

- Direcció General de Serveis d'Informàtica.

- Direcció General d'Afers Interdepartamental.

- Direcció General del Diari Oficial i de Publicacions.

- Direcció General d'Adequació a les Comunitats Europees.

- Gabinet Jurídic Central.

Article segon

1) La Secretaria General de la

Presidència és l'òrgan encarregat de la coordinació general de les activitats i funcions encomanades al Departament de la Presidència a través de les Direccions Generals i els Serveis adscrits a aquest Departament.

2) El titular de la Secretaria General de la Presidència exercirà les funcions que li són pròpies i les que li delegui el titular del departament.

3) El Secretari General de la Presidència assumirà les funcions que tenia encomanades el Secretari Adjunt del Govern pel Decret 108/1982, de 12 de maig, que es considera suprimit a tots els efectes com a tal càrrec.

Article tercer

1) Dependran directament del Secretari

General de la Presidència: - el Servei de l'Oficina de la Presidència - el Servei d'Afers Institucionals - el Servei de Relacions Públiques i Protocol - el Servei de Mitjans de Comunicació - el Servei de l'Oficina del Consell Executiu - la Secretaria Administrativa.

2) Al servei d'Afers Institucionals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR