DECRET 108/1982, de 12 de maig, d'aplicació de l'article 74 de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Llei 3/1982, de 23 de marÁ, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat estableix en el seu article 74 que els acords del Govern han de constar en una acta que ha d'estendre un Conseller, nomenat Secretari del Govern.

Per tant, cal adaptar a la nova situaciÛ jurÌdica creada per la Llei esmentada les actuals disposicions que tinguin incidËncia en les funcions a desplegar pel Conseller Secretari del Govern.

En virtut d'aixÚ i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Conseller Secretari del Govern estendr‡

l'acta dels acords adoptats pel Consell Executiu, que signar‡ amb el vist-i-plau del President de la Generalitat. AixÌ mateix, el Secretari del Govern tindr‡ cura de la custÚdia del llibre d'Actes.

Article segon

- En el desenvolupament de les seves funcions

el Conseller Secretari ser‡ assistit per la Secretaria del Consell Exectuiu, creada pel Decret de 8 de maig de 1980.

Article tercer

- Les funcions atribuÔdes al Secretari del

Consell Executiu pel Decret esmentat de 8 de maig de 1980 i el Decret 172/1980, de 3 d'octubre, seran exercides pel Secretari Adjunt del Govern, llevat de les expressament assignades al Conseller Secretari del Govern. El Secretari Adjunt del Govern assistir‡ a les sessions del Consell Executiu sense vot i extractar‡ els debats.

Article quart

- Per delegaciÛ permanent del Conseller

Secretari del Govern, el Secretari Adjunt lliurar‡ les certificacions que constin a l 'Acta de les sessions del Consell. La mateixa funciÛ correspondr‡ al Secretari General de la PresidËncia en cas d'absËncia o vacant temporal del Secretari Adjunt.

Article cinquË.

- Quan el Conseller Secretari, per

impossibilitat, no assisteixi a una sessiÛ del Consell Executiu, el mateix Consell a proposta del President designar‡ el Conseller que haur‡ d'exercir les funcions de Secretari.

Disposicions finals

Primera.

- A tots els efectes el Secretari Adjunt del Govern substitueix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR