ORDRE ECO/24/2013, de 8 de febrer, de modificació de l'Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d'Economia i Coneixement.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 25/2013, de 8 de gener, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement, desenvolupa una estructura nova del Departament d’Economia i Coneixement, de manera que crea la Secretaria d’Hisenda i suprimeix la Secretaria d’Economia i Finances.

Posteriorment, aquest Decret s’ha modificat pel Decret 96/2013, de 5 de febrer, de modificació del Decret 25/2013, de 8 de gener, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement.

Aquesta nova organització del Departament fa necessari adequar l’actual marc de delegació contingut a l’Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d’Economia i Coneixement a la nova estructura del Departament, que permeti aconseguir la màxima agilitat, coordinació i eficàcia en la gestió dels serveis i en el funcionament ordinari del Departament.

Atès el que disposa l’article 8 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i l’article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i en ús de les competències que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificació de l’article 1 de l’Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d’Economia i Coneixement.

S’afegeixen els subapartats c) a m) a l’apartat 1.1 de l’article 1 de l’Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d’Economia i Coneixement, amb el text següent:

“c) La disposició de les operacions d’endeutament amb càrrec a la secció pressupostària del deute de la Generalitat.

“d) La formalització de les propostes de pagament amb càrrec a la secció pressupostària del deute de la Generalitat.

“e) La facultat d’autoritzar les transferències de crèdit, les generacions, les ampliacions i les incorporacions de romanents de crèdit en l’àmbit de la Generalitat de Catalunya, de les seves entitats autònomes administratives, del Servei Català de la Salut, de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials atribuïdes a la persona titular del departament d’Economia i Coneixement per la Llei de finances públiques de Catalunya i la normativa pressupostària vigent a cada exercici.

“f) La facultat d’efectuar les disposicions i formalitzar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR