Resolució de la consellera d’Administracions Públiques de 23 de juliol de 2014, per la qual s’aproven les llistes d'aspirants seleccionats del concurs per formar part d’unes borses extraordinàries per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina i especialitat medicina del treball de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Mallorca, convocat per la Resolució de 3 d’abril de 2014

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Antecedents

Les Comissions Tècniques de Valoració del concurs per formar part d’unes borses extraordinàries per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina i especialitat medicina del treball de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Mallorca, convocat per la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques de 3 d’abril de 2014 (BOIB núm. 60, de 3 de maig) han signat les propostes definitives per determinar la composició final de les borses esmentades.

Fonaments de dret

  1. - Article 6.c de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  2. - Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  3. - Base 10 de la Resolució de 3 d’abril de 2014, per la qual es convoca un concurs per constituir unes borses extraordinàries per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina i especialitat medicina del treball, a l’illa de Mallorca, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 60, de 3 de maig).

    Proposta de resolució

    Vists els fets i fonaments de dret exposats i de conformitat amb els preceptes legals i l’art. 16.c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; d’acord amb les competències que atribueix l’art. 6 de la Llei 3/2007, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, propòs a la consellera d’Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

  4. - Aprovar, segons les propostes definitives efectuades per les Comissions Tècniques de Valoració nomenades a l’efecte, la composició final de les borses de personal funcionari interí per cobrir places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina i especialitat medicina del treball de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Mallorca, convocades per la Resolució de 3 d’abril de 2014 (BOIB núm. 60, de 3 de maig) amb indicació de totes les persones integrants, l’ordre de prelació i la puntuació obtinguda que figura en l’annex d’aquesta Resolució.

  5. - Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR