DECRET 181/2000, de 15 de maig, pel qual s'autoritza la segregació de la Facultat de Ciències Juridicoeconòmiques de la Universitat de Girona en Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i en Facultat de Dret.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

181/2000, de 15 de maig, pel qual s’autoritza la segregació de la Facultat de Ciències Juridicoeconòmiques de la Universitat de Girona en Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i en Facultat de Dret.

La Llei 35/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat de Girona, estableix, en l’article 2, els centres que configuraven inicialment aquesta Universitat, i assenyala, entre d’altres, la Facultat de Ciències Juridicoeconòmiques.

Atès l’increment d’estudiants que ha tingut lloc en aquesta Facultat, la Universitat de Girona s’ha plantejat una segregació d’aquest centre en dues facultats diferents: la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i la Facultat de Dret. Tenint en compte aquest objectiu, la Universitat de Girona, previ acord del seu Consell Social, ha demanat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, autorització per dur a terme l’esmentada segregació.

De conformitat amb el que preveuen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement d’universitats i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, la Llei 15/1998, de 28 de desembre, del Consell Interuniversitari de Catalunya, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; amb l’acord del Consell Social de la Universitat de Girona, a proposta del conseller d’Universitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR