DECRET 65/2001, de 20 de febrer, pel qual s'implanten els estudis conduents a l'obtenció del títol de mestre/a, especialitat en llengua estrangera, a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

65/2001, de 20 de febrer, pel qual s’implanten els estudis conduents a l’obtenció del títol de mestre/a, especialitat en llengua estrangera, a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida.

La Universitat de Lleida, per tal d’augmentar la seva oferta docent, ha demanat autorització per implantar els estudis de mestre/a, especialitat en llengua estrangera.

Aquests estudis s’impartiran a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida, per optimitzar així els recursos existents en aquesta Facultat i possibilitar elements clars de millora qualitativa.

D’acord amb això, la Universitat de Lleida, a través del seu Consell Social, ha demanat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació autorització per implantar els estudis conduents a l’obtenció del títol de mestre/a, especialitat en llengua estrangera.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regulen la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, amb l’acord del Consell Social de la Universitat de Lleida, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S’implanten els estudis conduents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR