LLEI 1/1984, de 9 de gener, de pròrroga del termini de presentació del Pressupost de la Generalitat i de les seves entitats autònomes per al 1984.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom el Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

La Disposició Transitòria Segona de la Llei 20/1983, del 2 d'agost, de Pressupost de la Generalitat de Catalunya i de les seves entitats autònomes per al 1983, condiciona l'import definitiu dels crèdits consignats a l'estat de despeses als recursos que efectivament derivaran del percentatge de participació de la Generalitat de Catalunya en els ingressos de l'Estat, al qual es referiex el punt 4 de la Disposició Transitòria Tercera de l'Estatut d'Autonomia.

La Disposició Transitòria Segona de la Llei de Pressupost per al 1983 té la motivació en el fet que el percentatge de participació en els ingressos de l'Estat, acordat el 25 de febrer de 1982 per la Comissió Mixta de Valoracions per als serveis traspassats fins al 30 de juny de 1981, no ha estat aprovat una llei de l'Estat, tal com ho disposa l'article 13.4 de la Llei Orgànica de Finançament de les Comunitats Autònomes. D'altra banda, l'esmentada disposició Transitòria és conseqüent amb l'equilibri entre els ingressos i les despeses pressupostades que imposa l'article 27.2 de la Llei de Finances Públiques de Catalunya.

Atès que actualment encara no ha estat aprovada la llei de fixació del percentatge de participació en els ingressos de l'Estat i que l'article 32 de la LLei de Finances Públiques de Catalunya obliga al Consell Executiu a remetre al Parlament el Projecte de LLei de Pressupost de la Generalitat de Catalunya abans del 10 d'octubre de cada any, cal que hi hagi una norma de rang suficient que deixi en suspens la data límit de presentació del Pressupost fins que no serà aprovada la llei que fixarà el percentatge de participació de la Generalitat de Catalunya en els ingressos de l'Estat.

Part dispositiva

Article 1

Fins que no haurà estat aprovat per una llei de l'Estat el percentatge de participació de la Generalitat de Catalunya en la recaptació dels impostos estatals no cedits corresponent al cost efectiu dels serveis traspassats, resta en suspens la data límit de remissió al Parlament de Catalunya del Projecte de Llei del Pressupost de la Generalitat per a l'exercici del 1984 a la qual fa referència l'article 32 de la Llei de Finances Públiques.

Article 2

El Consell Executiu ha de remetre al Parlament el Projecte de Llei del Pressupost de la Generalitat per al 1984 no més tard d'un mes d'haver estat aprovada definitivament per les Corts Generals la Llei de l'Estat a la qual fa referència l'article anterior. Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Barcelona, 9 de gener de 1984

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Cullell i Nadal Conseller d'Economia i Finances

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR