RESOLUCIÓ ENS/1032/2014, de 8 de maig, sobre el procediment de reducció de dues hores d'activitats complementàries setmanals de presència al centre per al personal funcionari docent que tingui entre 55 i 58 anys i de reducció de dues hores lectives setmanals per al personal funcionari docent que tingui entre 59 i 64 anys, i les condicions específiques de l'horari setmanal d'aquest personal.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

El punt 1.3 de l’Acord de la mesa sectorial de personal docent no universitari en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, subscrit pels representants del Departament d’Educació i pels representants de FE CCOO el 17 de novembre de 2005 (publicat per la Resolució TRI/874/2006, de 7 de febrer, DOGC núm. 4608, de 5.4.2006), preveu que el personal funcionari docent que tingui entre 55 i 64 anys, destinat en centres docents del Departament d’Educació i del Departament de Justícia que reuneixin determinats requisits, puguin disposar de dues hores setmanals dins de la distribució de les seves tasques docents d’atenció directa a l’alumnat per fer activitats d’una altra naturalesa.

L’apartat 2 de l’Acord GOV/71/2011, de 10 de maig, pel qual s’adopten mesures excepcionals en matèria de personal docent no universitari dependent de la Generalitat de Catalunya durant el període 2011/2015, modifica l’aplicació del punt 1.3.d) de l’Acord de la mesa sectorial de 17 de novembre de 2005 temporalment durant els propers quatre cursos i afegeix al calendari d’aplicació previst al punt 1.3.d) un nou període transitori.

L’Acord GOV/29/2012, de 27 de març, d’aplicació de mesures excepcionals en matèria de personal docent no universitari dependent de la Generalitat de Catalunya durant el període 2012-2015 estableix a l’apartat 2 que per poder atendre l’increment d’hores complementàries de coordinació i de tutoria, el professorat de secundària tindrà assignat un horari de 28 hores setmanals d’horari fix, dins de les 30 hores de presència al centre.

En conseqüència,

Resolc:

Establir el procediment per a la reducció de dues hores d’activitats complementàries setmanals de presència al centre per al personal funcionari docent que tingui entre 55 i 58 anys i de reducció de dues hores setmanals lectives per al personal funcionari docent que tingui entre 59 i 64 anys, i les condicions especifiques de l’horari setmanal per a aquest personal, que consten a l’annex d’aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l’article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR