ORDRE EDU/470/2007, de 30 de novembre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de gestió i manteniment del fons de publicacions periòdiques i altres tasques de gestió documental, per al centre documental i biblioteca del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/470/2007, de 30 de novembre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de gestió i manteniment del fons de publicacions periòdiques i altres tasques de gestió documental, per al centre documental i biblioteca del Departament d'Educació.

El Departament d'Educació disposa d'un centre documental i biblioteca especialitzat en temes educatius que té com a funció donar suport documental als tècnics d'aquest Departament.

Per millorar el servei del centre documental, continuar amb la seva automatització, per dur a terme la incorporació al sistema bibliotecari de Catalunya i al mateix temps fomentar la inserció en la vida laboral dels estudiants de biblioteconomia i documentació dins de l'àmbit de l'educació, el Departament d'Educació té interès en convocar aquesta beca, dins d'un àmbit de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveu la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de gestió i manteniment del fons de publicacions periòdiques i altres tasques de gestió documental, per al centre documental i biblioteca del Departament d'Educació, adreçada a diplomats en biblioteconomia i documentació, estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació, i estudiants de segon cicle de documentació procedents de la diplomatura de biblioteconomia i documentació.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import d'aquesta beca s'estableix en 9.104,58 euros, i resta condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient en la partida pressupostària D/480000100/4210 del centre gestor EN01 del pressupost de la Generalitat de Catalunya de l'any 2008.

Article 4

Els interessats poden presentar les sol·licituds en un termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Article 5

L'adjudicació de la beca i l'execució de la despesa s'ha de fer durant l'any 2008.

Article 6

Es delega en el/la directora/a de Serveis la resolució d'aquesta convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR