DECRET 74/2001, de 6 de març, de revisió dels imports d'indemnitzacions per raó de serveis a la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

74/2001, de 6 de març, de revisió dels imports d’indemnitzacions per raó de serveis a la Generalitat de Catalunya.

L’augment de les despeses reals originades pel desplegament d’activitats que preveu el Decret 337/1988, de 17 d’octubre, de regulació i actualització d’indemnitzacions per raó de serveis a la Generalitat de Catalunya, en relació amb els desplaçaments dins el territori espanyol, que ha tingut lloc des de la darrera revisió dels seus imports efectuada pel Decret 153/1993, de 20 d’abril, fa necessari procedir a una nova actualització d’aquestes indemnitzacions.

Per tant, d’acord amb el que preveu la disposició final 4 del Decret 337/1988, de 17 d’octubre, a proposta del conseller d’Economia i Finances i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es revisen els imports de les indemnitzacions per raó de serveis a la Generalitat de Catalunya, que queden fixats en les quantitats que s’indiquen en l’annex d’aquest Decret.

Disposició addicional

La revisió dels imports de les indemnitzacions per raó de serveis a la Generalitat de Catalunya prevista en aquest Decret no podrà implicar l’increment de la despesa pública, i les comissions de serveis que es confereixen s’hauran d’ajustar als crèdits pressupostats per a aquestes atencions.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 6 de març de 2001

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Francesc Homs i Ferret

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR