Resolució de Presidència d’incoació d’expedient sancionador 8/2015

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorCONSELL INSULAR DE FORMENTERA
Rango de LeyResolució

No havent estat possible la notificació personal a la persona interessada en el domicili indicat a l’expedient i d’acord amb l’establert a l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú, i en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal és procedeix a la publicació del present anunci de proposta de l’instructor de l’expedient el dia 18 de maig de 2015

ANTECEDENTS

PRIMER.- En data 17 de setembre de 2014, mitjançant resolució de Presidència, en base a denúncia d’un ciutadà de dia 3 del mateix mes, s'incoa expedient de Restabliment de la Legalitat Urbanística 56/2014 per la "Construcció d'una edificació" sense llicència al polígon *, parcel·la ***. Els responsables dels actes edificatoris, en la seva qualitat de propietaris són: el Sr. IVES PIERRE TUAILLON, la Sra. ANNICK MARIE IVONNE TUAILLON, la Sra. VERONIQUE MARIE JEANNINE TUAILLON, la Sra. BRIGITTE MARIE MONIQUE TUAILLON.

SEGON.- L'esmentat expedient finalitza amb l'ordre de demolició de data 16 de març de 2015 de l’edificació denunciada.

TERCER: El 20 de març de 2015 s'inicia expedient sancionador 8/2015 contra el Sr. IVES PIERRE TUAILLON, la Sra. ANNICK MARIE IVONNE TUAILLON, la Sra. VERONIQUE MARIE JEANNINE TUAILLON, la Sra. BRIGITTE MARIE MONIQUE TUAILLON, pels fets esmentats en el primer punt.

Als anteriors fets, són d'aplicació els següents

FONAMENTS DE DRET

  1. LLEI 2/2014 D'ORDENACIÓ I ÚS DEL SÒl.- Estableix la disposició final quarta de la LOU, que l'esmentada llei entrarà en vigor als dos mesos de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la qual cosa va ocórrer el 29 març 2014.

  2. DEL PROCEDIMENT sancionador- Estableix l'article 155 de la Llei 2/2014, que l'apreciació de la presumpta comissió d'una infracció urbanística (...) donarà lloc a la incoació, la instrucció i la resolució del corresponent expedient sancionador (...).

  3. QUALIFICACIÓ DELS ACTES denunciats- Els actes edificatoris denunciats, poden ser qualificats com a molt greus tal com estableix l'art. 176 de l'esmentat text legal.

  4. DE L'AUTORIA. - En aplicació del que disposa l'art. 162 de la Llei 2/2014, són responsables de la infracció el Sr. IVES PIERRE TUAILLON, la Sra. ANNICK MARIE IVONNE TUAILLON, la Sra. VERONIQUE MARIE JEANNINE TUAILLON, la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR