Resolució de la Directora Gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, del lloc de Supervisor/a d’Unitat d’Infermeria del Servei de Maternitat de l’Hospital Can Misses de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera (2021_07)

SecciónSegona. Oposicions i concursos
EmisorSERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

Fets

Mitjançant Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de 28 de juliol de 2021, publicada al BOIB núm. 102 de 31 de juliol de 2021, es va aprovar la convocatòria pel sistema de lliure designació, del lloc de Supervisor/a d'Unitat d'Infermeria del Servei de Maternitat de l'Hospital Can Misses de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, i posterior Resolució de la directora gerent de 9 d'agost de 2021, publicada al BOIB núm. 108 de 14 d'agost de 2021, de correcció d'errades.

Fonaments de dret

D'acord amb el que es disposa en el Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de prefectures de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears; i en l'exercici de les competències delegades en l'apartat 2.k) de la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 11 de març de 2021 (BOIB núm. 39, de 20 de març de 2021), per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears.

Una vegada analitzades les sol·licituds presentades, dicto la següent

RESOLUCIÓ

  1. Adjudicar el lloc Supervisora d'Unitat d'Infermeria del Servei de Maternitat de l'Hospital Can Misses de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera a la Senyora Raquel Vázquez Gallego,amb DNI 4695****.

  2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

  3. La data d'efectes d'aquest nomenament serà des de l'endemà a la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la vida administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en un termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver rebut la notificació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR