Resolució del director general de Mobilitat i Transport Terrestre per la qual es procedeix a l’ajornament de les proves per constatar la competència professional per exercir les activitats de transport interior i internacional de viatgers i mercaderies, que s’han de dur a terme en l’àmbit territorial de Mallorca i Formentera l’any 2020

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE
Rango de LeyResolució

Antecedents

La convocatòria de les proves per a la constatació de la competència professional per exercir les activitats de transport interior i internacional de viatgers i mercaderies, es va dur a terme mitjançant la publicació de la Resolució del director general de Mobilitat i Transport Terrestre per la qual es convoquen les proves per constatar la competència professional per exercir les activitats de transport interior i internacional de viatgers i mercaderies, que s'han de dur a terme en l'àmbit territorial de Mallorca i Formentera l'any 2020, al BOIB núm. 29 de 7 de març de 2020.

A l'annex 4 de la resolució esmentada , es senyalen els dies 23 i 24 d'abril per a la realització d'aquestes, així com l'hora i el lloc .

Atès la publicació del Reial decret 463/2020, de 14 de març , pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19; en aplicació de les mesures de contenció contemplades al mateix , és necessari ajornar la realització de les proves.

Fonaments de dret

Primer.

Els antecedents exposats i les mesures de contenció imposades pel Reial decret 463/2020, de 14 de març , pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Segon .

D'acord amb la Llei 16/1987, de 30 de juliol, d'ordenació dels transports terrestres; la Llei orgànica 5/1987, de 30 de juliol, modificada per la Llei orgànica 5/2013, de 4 de juliol.

Tercer .

El Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, atribueix a la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Queda ajornada la realització de les proves per a la constatació de la competència professional per exercir les activitats de transport interior i internacional de viatgers i mercaderies, que s'han de dur a terme en l'àmbit territorial de Mallorca i Formentera l'any 2020.

  2. Es publicà amb la deguda antelació la convocatòria per a la celebració d'aquestes.

  3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR