Resolució de denegació. Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020 Mesura: 6.1 Creació d'empreses de joves Agricultors Convocatòria: CEJA2018_1 Grup: REMESA 1

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorFONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, per als anys 2015 a 2019, subvencions per a la creació d'empreses de joves agricultors.

  2. De conformitat amb l'apartat sisè de l'esmentada Resolució, el termini de presentació de sol·licituds va acabar el di a 30/06/2018.

  3. Els òrgans gestors del Servei d’Ajudes al Desenvolupament Rural han dut a terme el control administratiu de les sol·licituds i de la documentació aportada d'acord amb les normes reguladores d’aquesta ajuda.

  4. Una vegada avaluades les sol·licituds d’ajuda pels òrgans gestors, i d'acord amb els criteris d’elegibilitat establerts, els interessats assenyalats a l’Annex I adjunt no compleixen amb algun dels requisits prevists a la convocatòria per poder ser beneficiaris de l'ajuda, pels motius indicats a l'esmentat annex.

  5. En dates 14 i 29 de gener i 11 de febrer de 2019 el Servei d’Ajudes al Desenvolupament Rural ha emès informe desfavorable i proposta provisional de denegació de l'ajuda als interessats relacionats a l’Annex I.

  6. En dates 30 de gener i 11 de febrer es notifiquen, mitjançant publicació a la pàgina web http://www.fogaiba.caib.es, les propostes provisionals de denegació als interessats, concedint-los un termini de 10 dies per presentar les al·legacions escaients.

  7. A dia d’avui, i una vegada finalitzat el termini, els interessats relacionats a l'Annex I no han presentat al·legacions.

    Fonaments de dret

    1 . Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, per als anys 2015 a 2019, subvencions per a la creació d’empreses de joves agricultors.

  8. Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

  9. Llei 39/2015, de 1 d’octubre de règim jurídic de les administracions públiques.

    Resolució

  10. Denegar l'ajuda sol·licitada pels interessats que figuren a l'Annex I, que són un total de 6 expedients i que comença amb ALBERT BISQUERRA CERON i acaba amb PAU IXENT QUERALT MAIRATA , relativa a la línia d'ajudes “ Creació d'empreses de joves agricultors ” , per no complir amb algun dels requisits que s'estableixen a la convocatòria i que s'especifiquen a l'esmentat annex.

  11. Declarar conclòs el procediment i procedir a l’arxiu dels expedients detallats a l’Annex I.

  12. Notificar la resolució a cada un dels interessats de l'Annex I.

    Interposició de recursos

    Contra aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR