RESOLUCIÓ ARP/514/2018, de 14 de març, per la qual es fa pública la concessió del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a, en la seva convocatòria de l'any 2017, al senyor Jaume Viñallonga Carrera, pastisser (Resolució de 14 de març, publicada al BOE núm. 72, de 23 de març).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyResolució

Mitjançant l'Ordre de ARP/81/2003, de 21 de febrer, es va crear el Premi al millor jove artesà alimentari innovador i es va convocar el corresponent a l'any 2003.

Mitjançant l'Ordre ARP/82/2017, de 4 de maig, es van aprovar les bases reguladores d'aquest premi.

Mitjançant la Resolució ARP/1220/2017, de 18 de maig, es va convocar el Premi de la convocatòria 2017.

La Comissió d'Artesania Alimentària, en la reunió del dia 25 de juliol de 2017, ha examinat la candidatura presentada i l'ha valorada d'acord amb els criteris de valoració establerts a l'apartat 8 de les bases reguladores de l'Ordre ARP/82/2017.

Resolc:

  1. Concedir el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a, en la seva convocatòria de l'any 2017, al senyor Jaume Viñallonga Carrera, pastisser, dotat amb 3.000 euros. Aquest premi té caràcter d'ajut de minimis i se sotmet al Reglament (UE) 1407/2014, de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea als ajuts de minimis.

  2. Disposar la publicació d'aquesta Resolució al Taulell electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya ( http://tauler.seu.cat ).

    Contra aquesta Resolució...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR