DECRET 112/1989, de 8 de maig, sobre representació de la Generalitat de Catalunya en el Comité Consultivo de la Comisión Nacional del Mercado de Valores.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 349/1989.

El Reial Decret 341/1989, de 7 d'abril, sobre el Comité Consultivo de la Comisión Nacional del Mercado de Valores, atribueix a les comunitats autònomes amb competències en aquesta matèria en el territori de les quals estigui localitzada una borsa de valors, el nomenament d'un Vocal titular i un altre de suplent, i els encomana la regulació del procediment de designació dels seus representants i el sistema de suplència i cessament. Per tal de procedir a determinar la representació de la Generalitat de Catalunya en el dit organisme, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

El Director General de Política Financera serà, per raó del seu càrrec, el Vocal titular que representarà la Generalitat de Catalunya en el Comité Consultivo de la Comisión Nacional del Mercado de Valores.

Article 2

El Conseller d'Economia i Finances designarà el vocal suplent de la Generalitat de Catalunya davant l'esmentat Comitè Consultiu. El vocal suplent exercirà la seva representació en cas de vacant de la Direcció General de Política Financera i mentre aquesta duri, i així mateix en cas d'absència o impossibilitat d'assistència del vocal titular.

Article 3

La designació com a Vocal suplent tindrà una durada de dos anys comptats des de l'1 d'abril de l'any de la designació al 31 de març de l'any de finiment de la designació, i podrà ser renovat.

Article 4

La designació com a Vocal suplent quedarà també sense efecte per renúncia del designat o per decisió del Conseller d'Economia i Finances.

Article 5

El Departament d'Economia i Finances farà les comunicacions oficials que preveu l'article 4.3 del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR