DECRET 349/1989, de 19 de desembre, pel qual es dóna nova redacció a l'article 2 del Decret 112/1989, de 8 de maig, sobre representació de la Generalitat de Catalunya en el Comitè Consultiu de la Comisión Nacional del Mercado de Valores.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 112/1989, de 8 de maig, va determinar la representació de la Generalitat de Catalunya en el Comitè Consultiu de la Comisión Nacional del Mercado de Valores, va establir que en seria vocal titular el director general de Política Financera per raó del seu càrrec i va preveure un vocal suplent, a designar pel conseller d'Economia i Finances, en cas de vacant de la Direcció General de Política Financera i mentre aquesta durés.

Per tal de garantir de manera permanent la representació de la Generalitat en el dit organisme, resulta convenient preveure també la possibilitat que el vocal suplent esmentat pugui exercir la representació de la Generalitat en cas d'absència o impossibilitat d'assistència del director general de Política Financera.

Vist el que disposa el Decret 254/1989, de 24 d'octubre, pel qual s'encarrega el despatx del Departament d'Economia i Finances, mentre no es procedeixi al nomenament del nou titular, al senyor Macià Alavedra i Moner, conseller d'Indústria i Energia.

Per tant, a proposta del conseller d'Indústria i Energia, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

L'article 2 del Decret 112/1989, de 8 de maig, sobre representació de la Generalitat de Catalunya en el Comitè Consultiu de la Comisión Nacional del Mercado de Valores, queda redactat de la manera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR