ORDRE ECF/219/2010, de 15 de març, per la qual es modifica l'Ordre ECF/558/2009, de 10 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Pla Renova't d'enllumenat de comerços a Catalunya, i s'amplia el termini de presentació dels ajuts de la convocatòria per a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català D'Energia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/219/2010, de 15 de març, per la qual es modifica l'Ordre ECF/558/2009, de 10 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Pla Renova't d'enllumenat de comerços a Catalunya, i s'amplia el termini de presentació dels ajuts de la convocatòria per a l'any 2010.

Mitjançant l'Ordre ECF/558/2009, de 10 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Pla Renova't d'enllumenat de comerços a Catalunya (DOGC núm. 5536, de 30.12.2009), es determina que el termini de presentació de sol·licituds és des de l'11 de gener fins a l'11 d'abril de 2010, i que el termini màxim per presentar la justificació de la subvenció és el 10 de setembre de 2010.

Aquest termini de presentació de sol·licituds encara no ha finalitzat i la quantitat màxima total destinada a aquesta línia d'ajuts encara no s'ha exhaurit.

Atès que, transcorreguts dos terços del període de presentació de sol·licituds, s'han rebut sol·licituds per imports que no preveuen esgotar el pressupost disponible en el termini inicialment previst;

De conformitat amb el que preveu l'article 49 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, l'Administració pot concedir una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi de la meitat d'aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i sempre que l'ampliació es produeixi abans del venciment del termini.

Per tot l'exposat, vist l'informe favorable emès per l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances, i a proposta de l'Institut Català d'Energia, i en ús de les atribucions que tinc conferides,

Ordeno:

Article 1

Ampliar la vigència d'aquest Pla fins al 31 de desembre de 2010.

Article 2

Ampliar el termini de presentació de sol·licituds...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR