ORDRE AAR/344/2009, de 25 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a i es convoca el corresponent a l'any 2009.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/344/2009, de 25 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a i es convoca el corresponent a l'any 2009.

El nostre país presenta una gran tradició artesana alimentària, i per aquest motiu des de fa anys la Generalitat de Catalunya ha reconegut i fomentat els valors econòmics, culturals i socials que representa l'artesania alimentària mitjançant el desenvolupament de la normativa que la regula.

Mitjançant l'Ordre ARP/81/2003, de 21 de febrer (DOGC núm. 3835, de 4.3.2003), el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) va crear el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguessin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/es alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes.

Valorats els resultats aconseguits en les edicions anteriors, es considera convenient convocar el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a per a l'any 2009.

De conformitat amb el Reglament (CE) núm. 1998/2006, de la Comissió, de 15 de desembre, sobre l'aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat CE als ajuts de minimis, a proposta de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovació de les bases i convocatòria

L'objecte d'aquesta Ordre és convocar el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a corresponent a l'any 2009, i aprovar-ne les bases reguladores que figuren com a annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Termini de presentació de candidatures

El termini de presentació de candidatures és d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Article 3

Quantia màxima

El Premi que estableix aquesta Ordre va a càrrec de la partida pressupostària AG06 D/483000100/6130 dels pressupostos del DAR per a l'any 2010, i està dotat amb la quantitat de 4.000,00 euros condicionat a la incorporació d'aquest import als pressupostos esmentats.

Article 4

Premi

Aquests premis, que tenen la naturalesa d'ajuts, se sotmeten al Reglament (CE) núm. 1998/2006, de 15 de desembre, de la Comissió, sobre aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat de la Comunitat Europea als ajuts de minimis. En virtut d'aquest Reglament el total d'ajuts de minimis atorgats a una persona beneficiària no podrà excedir els 200.000 euros bruts durant l'exercici fiscal en curs i els dos exercicis fiscals anteriors, ni es podrà acumular amb cap altre ajut estatal, per les mateixes despeses subvencionables, si aquesta donés una intensitat superior a l'establerta per les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR