DECRET 24/2012, de 6 de març, de modificació parcial del Decret 325/2011, de 26 d'abril, de reestructuració del Departament de la Presidència, i del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 325/2011, de 26 d’abril, de reestructuració del Departament de la Presidència, i el Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, respectivament, han desplegat l’estructura orgànica i funcional d’ambdós departaments, atenent criteris d’austeritat i d’eficiència que han de regir les polítiques públiques, inclosa la vessant organitzativa.

Des de l’aprovació dels decrets esmentats s’han detectat disfuncions d’abast reduït que fan necessària la introducció de modificacions, als efectes d’adequar-los a la realitat administrativa. En aquest sentit, es considera convenient modificar l’adscripció orgànica i funcional dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat.

D’altra banda, la detecció de certes problemàtiques en el funcionament ordinari del Centre d’Història Contemporània de Catalunya ha aconsellat recollir, a través d’aquest Decret, determinades previsions en relació amb les funcions del secretari executiu del Consell Assessor del Centre d’Història Contemporània de Catalunya i amb la figura del seu director.

De conformitat amb l’article 23.4 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i amb la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

Per tot això, a proposta del titular del Departament de la Presidència i del titular del Departament de Territori i Sostenibilitat, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’apartat 2 de l’article 31 del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, que queda redactat de la manera següent:

31.2 Els serveis territorials del Departament, amb rang orgànic assimilat a subdirecció general, depenen orgànicament de la Secretaria General del Departament de Territori i Sostenibilitat i funcionalment, de la mateixa Secretaria General i de les direccions generals del Departament, en relació amb les matèries en què actuen.

Article 2

S’afegeix un apartat 3 a l’article 27 del Decret 325/2011, de 26 d’abril, de reestructuració del Departament de la Presidència, en els termes següents:

27.3 Sens perjudici del que s’estableix a l’apartat anterior, en el supòsit que estigui vacant la plaça de director del Centre, el titular del Departament de la Presidència pot atribuir, temporalment, al secretari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR