ORDRE CLT/214/2003, de 2 de maig, per la qual s'estableixen les quanties de la taxa per a la utilització d'espais de l'Arxiu Nacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE CLT/214/2003, de 2 de maig, per la qual s'estableixen les quanties de la taxa per a la utilització d'espais de l'Arxiu Nacional de Catalunya.

El capítol IX del títol VI de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, afegit per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d'adaptació a l'euro, regula la taxa per la utilització d'espais en immobles adscrits al Departament de Cultura o a les entitats que en depenen.

D'acord amb l'article 137 novies de la Llei 15/1997, a proposta de la Direcció General del Patrimoni Cultural i vist l'informe favorable de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Quanties de la quota

S'estableixen les quanties de la taxa per a la utilització d'espais de l'Arxiu Nacional de Catalunya, amb els imports que es detallen a l'annex.

Article 2

Aplicació dels imports reduïts

.1 Els imports reduïts de la quota són aplicables en els supòsits següents:

  1. Actes o activitats que tenen connexió amb les finalitats pròpies de l'Arxiu Nacional de Catalunya i que incideixen en la difusió pública dels valors socials i culturals de l'Arxiu.

  2. Actes o activitats en els quals predominen les finalitats culturals o socials de l'acte o l'activitat que s'hi ha de dur a terme i que incideixen en la difusió pública dels valors socials i culturals de l'Arxiu.

    .2 La concurrència dels requisits previstos a l'apartat 1 es determina de la manera següent:

  3. El predomini de les finalitats socials o culturals dels actes o activitats i la seva connexió amb les finalitats pròpies de l'Arxiu són apreciats per la direcció de l'Arxiu.

  4. La incidència en la difusió pública dels valors culturals i socials de l'Arxiu es considera assolida quan s'acredita que la publicitat de l'acte o activitat esmenta l'Arxiu, la data i l'horari de l'acte o activitat i que s'ha difós, com a mínim, en un mitjà de comunicació d'àmbit català.

    Barcelona, 2 de maig de 2003

    Jordi Vilajoana i Rovira

    Conseller de Cultura

    Annex

    .1 Vestíbul

    Situació: planta 0. Inclou el vestíbul i l'espai d'exposicions annex.

    Superfície total: 259 metres quadrats.

    Import normal: 450 euros/hora.

    Import reduït: 90 euros/hora.

    .2 Aula de difusió

    Situació: planta 0. Aula amb 30 butaques.

    Superfície total: 44 metres quadrats.

    Import normal: 90 euros/hora.

    Import reduït: 18 euros/hora.

    .3 Sala d'actes

    Situació: planta 0. Auditori amb 100 butaques. Inclou la utilització dels equips de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR