ORDRE ENS/16/2013, de 17 de gener, per la qual s'inclouen diverses qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius en el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

L’article 10 del Decret 28/2010, de 2 de març, del Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i del Catàleg Modular Integrat de Formació Professional, estableix que les qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius s’aproven mitjançant una ordre conjunta dels consellers o conselleres amb competències en matèria educativa i de treball.

Mitjançant l’Ordre EDU/622/2010, de 8 de novembre, es van incloure, per primer cop, diverses qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius en el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional. Així mateix, aquesta Ordre va determinar l’estructura del catàleg i la codificació de les qualificacions professionals.

Un cop contrastades per la comissió directora de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals i amb l’acord previ del Consell Català de la Formació Professional, escau incloure noves qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius del Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i del Catàleg Modular Integrat de Formació Professional, i actualitzar-ne una.

Per tot això, a proposta de la consellera d’Ensenyament i del conseller d’Empresa i Ocupació, d’acord amb l’article 40.2 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article 1

Objecte i àmbit d’aplicació

L’objecte d’aquesta Ordre és l’actualització i la inclusió de diverses qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius en el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i en el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional regulat pel Decret 28/2010, de 2 de març, un cop presentades a la comissió directora de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals. Aquestes qualificacions són aplicables a tot el territori de Catalunya i no constitueixen una regulació de l’exercici professional.

Article 2

Qualificacions professionals que s’estableixen

S’estableixen les qualificacions professionals detallades a l’annex 1, les especificacions tècniques de les quals es descriuen en l’adreça web de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals en l’apartat del Catàleg (http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament).

Article 3

Qualificacions professionals que s’actualitzen

S’actualitza la qualificació professionals detallada a l’annex 2, les especificacions tècniques de la qual es descriuen en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR