ORDRE ENS/196/2012, de 14 de juny, per la qual s'inclouen diverses qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius en el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i en el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

El Decret 28/2010, de 2 de març, ha regulat el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional. L’article 10 estableix que les qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius s’aproven mitjançant ordre conjunta dels consellers o conselleres amb competències en matèria educativa i de treball.

Mitjançant l’Ordre EDU/622/2010, de 8 de novembre, s’inclouen, per primer cop, diverses qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius en el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional. Així mateix aquesta Ordre determina l’estructura del catàleg i la codificació de les qualificacions professionals.

Un cop contrastades per la comissió directora de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals i amb l’acord previ del Consell Català de la Formació Professional, escau incloure noves qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius del Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i del Catàleg Modular Integrat de Formació Professional, i se n’actualitza una.

Per tot això, a proposta de la consellera d’Ensenyament i del conseller d’Empresa i Ocupació, d’acord amb l’article 40.2 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article 1

Objecte i àmbit d’aplicació

L’objecte d’aquesta Ordre és la inclusió de diverses qualificacions professionals i els corresponents mòduls formatius en el Catàleg de Qualificacions Professionals de Catalunya i en el Catàleg Modular Integrat de Formació Professional regulat pel Decret 28/2010, de 2 de març, un cop presentades a la comissió directora de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals. Aquestes qualificacions són d’aplicació a tot el territori de Catalunya i no constitueixen una regulació de l’exercici professional.

Article 2

Qualificacions professionals que s’estableixen

S’estableixen les qualificacions professionals relacionades a l’annex 1, les especificacions tècniques de les quals es descriuen en l’adreça web de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals en l’apartat del Catàleg (http://www20.gencat.cat/portal/site/ ensenyament).

Article 3

Qualificacions professionals que s’actualitzen

S’actualitza la qualificació professional relacionada a l’annex 2, les especificacions tècniques de la qual es descriuen a l’adreça web de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals en l’apartat del Catàleg (http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament).

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor a l’endemà de la seva publicació en el DOGC.

Barcelona, 14 de juny de 2012

Irene Rigau i Oliver

Consellera d’Ensenyament

F. Xavier Mena

Conseller d’Empresa i Ocupació

Annex 1

Família professional: Agrària

Qualificacions professionals:

Codi
Activitats auxiliars en aprofitaments forestals AR_2-398_1
Activitats auxiliars en conservació i millora de forests AR_2-
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR