ORDRE de 26 d'octubre de 2001, per la qual es convoquen els ajuts per al foment de la producció integrada i de la producció agrària ecològica corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 26 d’octubre de 2001, per la qual es convoquen els ajuts per al foment de la producció integrada i de la producció agrària ecològica corresponents a l’any 2002.

El Pla de desenvolupament rural (PDR) preveu, entre les mesures incloses al programa específic de Catalunya per al període 2000-2007, el foment de la producció integrada i de la producció agrària ecològica, i mitjançant l’Ordre de 19 de maig de 2000 (DOGC núm. 3152, d’1.6.2000) es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per al foment de la producció integrada i de la producció agrària ecològica a Catalunya.

En conseqüència, d’acord amb l’article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 S’obre la convocatòria de la línia d’ajuts per al foment de la producció integrada i de la producció agrària ecològica corresponents a l’any 2002 d’acord amb les bases reguladores aprovades per l’article 1 de l’Ordre de 19 de maig de 2000.

1.2 Les sol·licituds es presentaran en el termini comprès entre l’entrada en vigor d’aquesta Ordre i el 30 de novembre de 2001.

1.3 La concessió de la subvenció es farà mitjançant resolució del director general de Desenvolupament Rural la qual s’ha d’emetre i notificar, per escrit, al sol·licitant en el termini màxim de 6 mesos comptat a partir de la data de presentació de la sol·licitud. En cas de manca de resolució expressa en el termini establert, la sol·licitud es considera estimada sempre que hi hagi crèdit pressupostari suficient. Contra la resolució es pot interposar recurs d’alçada davant el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. A la resolució hi figurarà, com a mínim, l’import màxim de l’ajut i les condicions que haurà de complir el beneficiari. Aquestes condicions hauran de ser acceptades de manera expressa pel beneficiari i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR