DECRET 98/1985, d'11 d'abril, sobre procediment per a l'aplicació de les incompatibilitats al personal al servei de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 144/1994.

La nova regulació sobre incompatibilitats, prevista a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, en general, és bàsica del règim estatutari de la funció pública i, per tant, d'aplicació a tot el personal de la Generalitat de Catalunya, qualsevol que sigui la seva relació d'ocupació.

Conseqüentment, d'acord amb la disposició addicional sisena quant al desplegament per a l'execució de la referida Llei, a proposta del Conseller de Governació, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Capítol I Procediment general

Article 1

Tot el personal que com a activitat principal presta serveis a la Generalitat de Catalunya, qualsevol que sigui la naturalesa jurídica de la relació d'ocupació i que desenvolupi o vulgui exercir una segona activitat, pública o privada, haurà de presentar una declaració d'activitats sol·licitant la corresponent autorització de compatibilitat, o en el seu cas, exercint la corresponent opció per un dels llocs de treball. L'ocupació d'un segon lloc de treball o l'exercici d'un segon càrrec o activitat en el sector públic o privat requerirà una prèvia i expressa autorització de compatibilitat que només s'atorgarà en els casos previstos en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

Article 2

2.1 L'esmentada declaració, subscrita per l'interessat, es farà mitjançant el model normalitzat, que figura com a annex d'aquest Decret, aprovat per Resolució de la Direcció General de la Funció Pública d'11 de febrer de 1985, i serà dirigida al Secretari General del Departament en què l'interessat desenvolupa la seva activitat principal. 2.2 La declaració d'activitats es podrà presentar directament a la Secretaria General del Departament corresponent, o bé per qualsevol dels mitjans que preveu l'article 66 de la Llei de Procediment Administratiu. 2.3 Transcorregut el termini de tres mesos des de la presentació de la sol·licitud d'autorització de compatibilitat en el corresponent Registre sense resolució de compatibilitat efectuada per l'òrgan competent segons el que estableix l'article 10 d'aquest Decret, s'entendrà desestimada la petició.

Article 3

3.1 La declaració de totes les activitats que s'exerceixin a l'entrada en vigor de la Llei 53/1984 s'haurà de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR