ORDRE de 12 de juliol de 2001, de modificació de l'Ordre de 30 d'agost de 2000, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premis de la Generalitat a la Qualitat Social, i de convocatòria de la tercera edició per a l'any 2001.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 12 de juliol de 2001, de modificació de l’Ordre de 30 d’agost de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores del Premis de la Generalitat a la Qualitat Social, i de convocatòria de la tercera edició per a l’any 2001.

Els Premis de la Generalitat a la Qualitat Social es van convocar per primer cop mitjançant l’Ordre de 9 de juliol de 1999, i tenen com a objectiu distingir a aquelles empreses, entitats i mitjans de comunicació que hagin destacat en la promoció del col·lectiu de treballadors amb dificultats especials d’inserció sociolaboral.

Atesa l’aOrdre de 30 d’agost de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels Premis de la Generalitat a la Qualitat Social i se’n convoca la segona edició per a l’any 2000 (DOGC núm. 3225, de 14.9.2000);

Atesos els principis de transparència i objectivitat, el Departament de Treball ha considerat oportú introduir nous elements en els criteris de selecció dels Premis establerts en el punt 6.2 de l’annex de l’Ordre de 30 d’agost de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels Premis de la Generalitat a la Qualitat Social i se’n convoca la segona edició per a l’any 2000;

Per tant, atès l’article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya; a proposta del director general d’Economia Social, Cooperatives i Autoempresa; amb l’informe previ de l’Assessoria Jurídica del Departament de Treball, i en ús de les facultats que em són conferides:

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte modificar el punt 6.2 de l’annex de l’Ordre de 30 d’agost de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels Premis de la Generalitat a la Qualitat Social, i obrir la convocatòria per a l’any 2001 per a la presentació de sol·licituds de la tercera edició d’aquests premis.

Article 2

Bases reguladores

Les bases reguladores d’aquesta convocatòria les estableix l’Ordre de 30 d’agost de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels Premis de la Generalitat a la Qualitat Social i se’n convoca la segona edició per a l’any 2000.

Article 3

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre i fins el dia 17 de setembre de 2001.

Els llocs de presentació de sol·licituds són els indicats al punt 3.c)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR