ORDRE ARP/4/2003, de 2 de gener, per la qual es convoquen els ajuts corresponents a l'any 2003 destinats a les inversions en plans de millora per a la renovació de plantacions de fruita dolça, així com a les que s'efectuïn en explotacions incloses al Pla estratègic del Maresme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/4/2003, de 2 de gener, per la qual es convoquen els ajuts corresponents a l'any 2003 destinats a les inversions en plans de millora per a la renovació de plantacions de fruita dolça, així com a les que s'efectuïn en explotacions incloses al Pla estratègic del Maresme.

Atesa la necessitat de fomentar la renovació de les plantacions envellides de fruita dolça per potenciar el futur del sector, així com desenvolupar el Pla estratègic del Maresme.

D'acord amb el Reglament CE 1257/1999, del Consell, de 17 de maig, sobre l'ajut al desenvolupament rural a càrrec del Fons Europeu d'Orientació i de Garantia Agrícola (FEOGA) i pel qual es modifiquen i deroguen determinats reglaments.

D'acord amb el Programa de desenvolupament rural per a la millora de les estructures de producció en regions situades fora d'objectiu 1 a l'Estat espanyol, aprovat per la Comissió Europea el 14 de setembre de 2000.

D'acord amb el Reial decret 613/2001, de 8 de juny, per a la millora i la modernització de les estructures de producció de les explotacions agràries i amb l'Ordre de 9 d'abril de 2001, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts a les inversions en plans de millora i a la instal-lació de joves agricultors (DOGC núm. 3370, de 18.4.2001), modificada per l'Ordre de 30 d'octubre de 2001 (DOGC núm. 3506, de 5.11.2001).

D'acord amb el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juny, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i l'Ordre d'1 d'octubre de 1997, sobre tramitació, justificació i control d'ajuts i de subvencions, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Convocar els ajuts corresponents a l'any 2003 destinats a les inversions en plans de millora, en els supòsits que s'indiquen a continuació.

1.2 Seran auxiliables en aquesta convocatòria els plans de millora destinats a la renovació de plantacions envellides de fruita dolça, i a les explotacions que preveu el Pla estratègic del Maresme, d'acord amb l'Ordre de 9 d'abril de 2001, modificada per l'Ordre de 30 d'octubre de 2001.

1.3 Els beneficiaris d'aquesta convocatòria hauran de complir els requisits, les limitacions i les condicions que s'estableixen a la normativa vigent per ajuts en inversions en plans de millora.

1.4 Es consideraran inversions auxiliables per a aquesta convocatòria:

  1. La renovació de plantacions envellides de fruita dolça amb els requeriments següents:

    La superfície a plantar o renovar ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR