RESOLUCIÓ GRI/138/2014, de 24 de gener, per la qual es dóna publicitat a la nova relació definitiva de persones aspirants que han obtingut plaça pel sistema de concurs de mèrits, per ordre de puntuació obtinguda, amb indicació del document nacional d'identitat, i se'n proposa el nomenament en el procés selectiu per a l'accés a l'escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior (núm. de registre de la convocatòria 207).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

En data 31 de maig de 2013 es va publicar en el DOGC núm. 6387 la Resolució GRI/1153/2013, de 23 de maig, per la qual es dóna publicitat a la relació definitiva de persones aspirants que han obtingut plaça pel sistema de concurs de mèrits, per ordre de puntuació obtinguda, amb indicació del document nacional d'identitat, i se’n proposa el nomenament en el procés selectiu per a l'accés a l'escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior (número de registre de convocatòria 207). Així mateix, els dos aspirants proposats han aportat la documentació requerida en la base 7.1 de la convocatòria, en el termini concedit amb aquest efecte.

En data 15 de juliol de 2013 es va publicar la Resolució GRI/1527/2013, de 28 de maig, per la qual s'efectua una correcció d'errada en la Resolució GRI/1153/2013.

Posteriorment, en data 14 de gener de 2014, la Direcció General d'Administració Local va dictar resolució per la qual es desestima el recurs d'alçada interposat per la senyora Beatriz Moreno en data 15 de febrer de 2013 contra l'acord de 8 de febrer de 2013 i s'estima parcialment el recurs d'alçada interposat per la senyora Pilar Sofía Olmos, presentat en data 7 de maig de 2013, contra l'acord de 9 d’abril de 2013. Ambdós acords del tribunal qualificador del procés selectiu esmentat.

En virtut de l'apartat 3 de la part dispositiva de la Resolució de 14 de gener de 2014 esmentada es va requerir al tribunal qualificador com a òrgan tècnic perquè efectués una nova valoració dels mèrits generals de tots els aspirants pel sistema de concurs de mèrits, d'acord amb la base 6.1.1 de la convocatòria, en el sentit de valorar els serveis prestats en la subescala d'intervenció tresoreria categoria d'entrada i categoria superior. El tribunal qualificador ha realitzat aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR