ACORD GOV/112/2011, de 12 de juliol, pel qual es declara l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats d'expropiació per les obres d'execució del Pla especial urbanístic per a la connexió de la xarxa de mitja tensió de l'estació receptora dels Aubals fins al polígon industrial El Molló, als termes municipals de Móra la Nova i Garcia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/112/2011, de 12 de juliol, pel qual es declara l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats d'expropiació per les obres d'execució del Pla especial urbanístic per a la connexió de la xarxa de mitja tensió de l'estació receptora dels Aubals fins al polígon industrial El Molló, als termes municipals de Móra la Nova i Garcia.

El Pla especial urbanístic per a la connexió de la xarxa de mitja tensió de l'estació receptora dels Aubals fins al polígon industrial El Molló, als termes municipals de Móra la Nova i Garcia (comarca de la Ribera d'Ebre), el va aprovar el 22 de febrer de 2011 el conseller de Territori i Sostenibilitat.

L'aprovació del Pla especial urbanístic de referència porta implícita la declaració d'utilitat pública i la necessitat d'ocupació dels béns i els drets afectats.

L'objecte d'aquest Pla especial urbanístic és el de possibilitar el subministrament elèctric adequat a les necessitats del polígon industrial El Molló, dins l'àmbit dels termes municipals de Móra la Nova i Tivissa, que actualment es troba urbanitzat i evitar, així, problemes de funcionament, d'ocupació i d'implantació d'empreses que serien conseqüència, precisament, de la manca del suficient subministrament elèctric, per no existir línies elèctriques de mitja tensió en la proximitat del sector que puguin subministrar la potència total necessària pels requisits del sector; circumstàncies aquestes que deixen palesa, d'una banda, la necessitat d'ocupar, amb celeritat, els terrenys afectats per aquest Pla especial, i, de l'altra, la necessitat de sol·licitar la declaració d'urgent ocupació d'aquests terrenys, a l'empara d'allò que disposa l'article 52 de la Llei d'expropiació forçosa.

Per tal d'aconseguir el seu objecte, aquest Pla especial defineix el traçat d'una nova línia elèctrica de mitja tensió que, travessant terrenys classificats de sòl urbà i no urbanitzable, té per finalitat connectar la xarxa de mitja tensió de l'estació receptora dels Aubals fins al polígon industrial El Molló, dins l'àmbit dels termes municipals de Móra la Nova i Tivissa, el traçat de la qual afecta els termes municipals de Móra la Nova i Garcia, mitjançant la instal·lació d'una xarxa de 25 Kv trifàsica.

L'aplicació del procediment excepcional d'urgència en l'ocupació dels béns i els drets afectats que preveu l'article 52 de la Llei de 16 de desembre de 1954, d'expropiació forçosa, està motivada per tal de poder ocupar amb celeritat els terrenys afectats per aquest Pla...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR