ORDRE AAM/243/2012, de 31 de juliol, per la qual es prorroga el període hàbil de recol·lecció de la tòfona d'estiu (Tuber aestivium) per a la temporada 2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre MAH/328/2005, de 13 de juliol, per la qual es modifica l’Ordre de 15 de juliol de 1991, de regulació del sector tofoner, estableix que el període hàbil per a la recol·lecció de la tòfona d’estiu (Tuber aestivium) és de l’1 de maig al 15 d’agost.

La climatologia d’enguany ha endarrerit el procés de la maduració de la tòfona d’estiu (Tuber aestivium), especialment en l’àmbit territorial dels municipis de Guixers, la Coma i la Pedra, Odèn i Sant Llorenç de Morunys, fet que comporta la necessitat de modificar, amb caràcter excepcional, el període hàbil de recol·lecció establert a l’Ordre MAH/328/2005, de 13 de juliol, per a la temporada 2012, per tal d’adequar aquest període al procés actual de maduració d’aquesta espècie en els municipis esmentats.

A proposta de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat,

Ordeno:

Article únic

Es prorroga el període hàbil de recol·lecció de la tòfona d’estiu (Tuber aestivium) fins al 31 d’agost de 2012 en l’àmbit territorial dels municipis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR