DECRET 31/1988, de 13 de gener, de modificació del Decret 177/1987, de 19 de maig, pel qual es despleguen la planificació i la coordinació d'àmbit regional previstes a la Llei 7/1987, de 4 d'abril.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

A proposta dels Consellers de Política Territorial i Obres Públiques i de Governació, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica el text de l'article 26.1.a) del Decret 177/1987, de 19 de maig, pel qual es despleguen la planificació i la coordinació d'àmbit regional previstes a la Llei 7/1987, de 4 d'abril, que es redacta de la manera següent: "26.1.

  1. Els vice-presidents, que seran: El Director General de Transports. El President o, per delegació d'aquest, el Vicepresident de l'Entitat Metropolitana del Transport."

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 13 de gener de 1988

Jordi Pujol President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR