ORDRE IUE/514/2010, de 29 d'octubre, per la qual s'autoritza el canvi de denominació de l'Escola Politècnica Superior de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya, que passa a denominar-se Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/514/2010, de 29 d'octubre, per la qual s'autoritza el canvi de denominació de l'Escola Politècnica Superior de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya, que passa a denominar-se Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels.

Amb l'objectiu d'adaptar el nom de l'Escola Politècnica Superior de Castelldefels a l'oferta docent del centre, en el marc de l'espai europeu d'educació superior, la Universitat Politècnica de Catalunya ha sol·licitat l'autorització del departament competent en matèria d'universitats per el canvi de denominació d'aquesta Escola.

En conseqüència, de conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i el Decret 225/2003, de 23 de setembre, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Politècnica de Catalunya (correcció d'errades al DOGC núm. 4051, de 19.1.2004), a proposta del Consell de Govern, amb l'informe favorable...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR