ORDRE MAH/486/2006, de 17 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAH/486/2006, de 17 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre.

D'acord amb l'article 3 de l'Ordre de 30 de juliol de 1999 (DOGC n˙m. 2953, de 16.8.1999), per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre, la campanya de pesca de l'angula s'inicia el 20 d'octubre de cada any i finalitza el 10 de marÁ de l'any seg¸ent. Des de l'entrada en vigor d'aquella Ordre s'ha detectat que hi ha motius biolÚgics que fan aconsellable la modificaciÛ del perÌode inicialment establert.

Segons el que disposa l'article 5 de l'Ordre esmentada, la pesca de l'angula nomÈs es pot realitzar en els punts de pesca assignats dins de tres sectors especÌfics i localitzats geogr‡ficament.

L'article 6.1 de la mateixa Ordre estableix que el nombre de punts de captura d'angula al delta de l'Ebre ser‡ igual o inferior a 340.

Amb la finalitat d'adequar el perÌode de pesca i els punts de pesca a les demandes del sector afectat i per motius biolÚgics, s'escau modificar el perÌode de la campanya de pesca de l'angula i incorporar altres punts de pesca al delta de l'Ebre.

A proposta dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a les Terres de l'Ebre i de la DirecciÛ General del Medi Natural,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 3 de l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

"Article 3

"Campanya

"La campanya de pesca de l'angula s'inicia l'1 de novembre de cada any i finalitza el 20 de marÁ de l'any seg¸ent."

Article 2

Es modifica l'article 5 de l'Ordre de 30 de juliol de 1999, per la qual es regula la pesca de l'angula al delta de l'Ebre, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

"Article 5

"Sectors de pesca

"La pesca de l'angula nomÈs es pot realitzar en els punts de pesca assignats dins dels sectors seg¸ents:

"5.1 Sector I.

"Illa de Gr‡cia.

"SËquia del Riet (badia del Fangar) fins a la Gola del Pal.

"Marge esquerre del riu Ebre (des del Lligallet de Buc fins a la desembocadura del riu Ebre).

"Illa de Sant Antoni (marge dret del riu Ebre).

"5.2 Sector II.

"Marge dret del riu Ebre (des del Lligallet de Buc al Migjorn).

"Marge dret del Migjorn.

"Gola de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR