ORDRE ENS/169/2012, de 14 de juny, per la qual s'estableix l'import dels preus públics per la utilització de diversos serveis docents prestats a les escoles oficials d'idiomes i les escoles d'art del Departament d'Ensenyament, aplicable a partir del curs acadèmic 2012-2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 238/1994, de 30 d’agost, es van crear els preus públics per la utilització del servei d’autoaprenentatge i de cursos monogràfics a les escoles oficials d’idiomes, així com del servei de cursos monogràfics a les escoles d’art.

Posteriorment l’Ordre EDU/474/2006, de 9 d’octubre, creà el preu públic per la prestació del servei de cursos d’actualització de coneixements i perfeccionament professional de persones adultes a les escoles oficials d’idiomes.

Per últim, per l’Ordre EDU/387/2007, de 19 d’octubre, es creà el preu públic per la prestació del servei d’estudis de coreà a les escoles oficials d’idiomes dependents del Departament d’Ensenyament.

Atès que és convenient actualitzar per al curs acadèmic 2012-2013 l’import dels preus públics indicats, d’acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,

Ordeno:

Article 1

Import

Establir, a partir del curs acadèmic 2012-2013, els següents imports dels preus públics per la utilització dels serveis que tot seguit s’indiquen, prestats a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art dependents del Departament d’Ensenyament:

Servei d’autoaprenentatge a les escoles oficials d’idiomes: 79,20 euros per quadrimestre.

L’alumnat oficial de les escoles oficials d’idiomes gaudeix d’una bonificació del 50% sobre aquest preu.

Servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d’idiomes, impartits en el marc de la formació permanent que preveu la disposició addicional 2 del Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, pel qual es fixen els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial regulades per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació: 49,80 euros per la inscripció al curs, més 5,00 euros per cada hora de durada del curs.

Es consideren cursos monogràfics els cursos intensius o bé extensius impartits al llarg de l’any, o bé a l’estiu amb una durada mínima de 30 hores i màxima de 45 hores.

Servei de cursos monogràfics a les escoles d’art: 255,80 euros per curs.

Servei de cursos d’actualització de coneixements i perfeccionament professional de persones adultes a les escoles oficials d’idiomes: 50,80 euros per la inscripció al curs, més 3,60...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR