ORDRE ECO/24/2014, de 31 de gener, per la qual s'aprova el model d'autoliquidació 045.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

En el marc del sistema actual de finançament, la Generalitat ha assumit competències en l’àmbit de la gestió i liquidació dels tributs cedits, entre els quals s'ha d'incloure la relativa a l'aprovació dels models d'autoliquidació de la tributació sobre el joc.

Amb la publicació de l'Ordre ECO/330/2011, de 30 de novembre, es van aprovar els models d'autoliquidació dels tributs gestionats per l'Agència Tributària de Catalunya. Així, entre d'altres, es va aprovar el model 045 que s'utilitzava per realitzar l'autoliquidació de la taxa fiscal sobre el joc de les màquines recreatives i d'atzar.

La Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, regula la possibilitat d'utilitzar màquines recreatives i d'atzar tipus B amb aposta limitada a 10 cèntims d’euro en determinades circumstàncies.

Aquestes màquines tenen una tributació específica i es classifiquen en l’autoliquidació tipus L.

Així mateix, el Reglament (UE) núm. 260/2012 del Parlament Europeu i del Consell de 14 de març de 2012, pel qual s'estableixen requisits tècnics i empresarials per a les transferències i els deutes domiciliats en euros, fixa la data final de migració a la zona única de pagament en euros (SEPA). Aquest fet obliga a introduir un nou codi identificador únic, anomenat IBAN, per als comptes de pagament dels països afectats. Per tant, s'ha de modificar l'autoliquidació del model 045 per adaptar-la a aquesta nova codificació.

Per tot això, cal regular un nou model d'autoliquidació que reculli aquestes modificacions normatives.

Ordeno:

Article 1

Aprovació del model d'autoliquidació d'autoliquidació 045

  1. S'aprova el model d'autoliquidació número 045 que figura a l'annex d'aquesta Ordre.

  2. El model 045 consta d'un full amb dos exemplars (un per l'Administració o entitat col·laboradora i un altre per a la persona interessada).

Article 2

Pagament i presentació

  1. El model 045 s'utilitza per fer l'autoliquidació de les màquines recreatives i d'atzar subjectes a la taxa fiscal del joc.

  2. L'ingrés que, si escau, es derivi de les autoliquidacions confeccionades mitjançant el model 045 s'ha de fer en les entitats col·laboradores habilitades a aquest efecte.

  3. La presentació del model 045 s'entén realitzada en el mateix moment de l'ingrés.

Disposició derogatòria

Queden derogats el punt primer, pel que fa al model 045 i el punt...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR