ORDRE ENS/207/2015, de 23 de juny, per la qual es convoca la segona edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, corresponent a l'any 2015.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre ENS/26/2014, de 15 de gener (DOGC núm. 6559, d’11.02.2014), es van crear els Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, i es va convocar la primera edició, corresponent a l'any 2014.

Escau ara convocar una nova edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional, corresponent a l’any 2015.

Per tot això, a proposta del president del Consell Català de Formació Professional,

Ordeno:

-1 Convocar la segona edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, corresponent a l’any 2015. Per a la convocatòria d’enguany es concedeix un màxim de 6 premis.

-2 Els premis es regeixen per les bases aprovades per l’Ordre ENS/26/2014, de 15 de gener, per la qual es creen els Premis del Consell Català de Formació Professional.

-3 El termini de presentació de propostes de persones candidates i de la documentació que preveuen les bases és de 30 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC, d’acord amb el model d’instància que consta a l’annex 2 de l’Ordre ENS/26/2014, de 15 de gener.

-4 Els premis tenen caràcter honorífic, consisteixen en un diploma i un guardó acreditatiu i no comporten dotació econòmica.

-5 D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades recollides...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR