ORDRE ENS/26/2014, de 15 de gener, per la qual es creen els Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, i es convoca la primera edició, corresponent a l'any 2014.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

El Consell Català de Formació Professional vol contribuir a millorar i incrementar el valor, la percepció i la qualitat de la formació professional a Catalunya en un context social canviant tant del mercat de treball com de la pròpia formació, entesa aquesta com una valuosa inversió personal i col·lectiva, que juga un paper cabdal pel que fa al manteniment de l’ocupació, la competitivitat i el teixit empresarial a Catalunya.

Conscient de la importància que té la formació professional per al país, el Consell Català de Formació Professional vol reconèixer, valorar i fomentar les tasques individuals en la formació professional pública i/o privada en tota la seva dimensió, reglada, no reglada i per a l’ocupació. Amb aquesta finalitat, proposa la creació dels Premis del Consell Català de Formació Professional, a la trajectòria individual promoguda en el camp de la formació professional, i obre la convocatòria per a l’any 2014.

Aquests premis volen distingir les tasques meritòries en activitats relacionades amb la formació professional fetes a Catalunya, que destaquin pel seu significat, valor, dedicació i/o exemplaritat, així com per l’adequació a les necessitats del mercat de treball, docència, aprenentatge, innovació, gestió, mètodes didàctics i materials de suport i d’avaluació, entre altres.

Per tot això, a proposta del president del Consell Català de Formació Professional,

Ordeno:

-1 Crear els Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, d’acord amb les bases de l’annex 1 d’aquesta Ordre.

-2 Obrir convocatòria pública per a la concessió de la primera edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional, corresponent a l’any 2014, que es regeix per les bases que s’aproven. Per a la convocatòria d’enguany es concedeix un màxim de 6 premis.

-3 El termini de presentació de propostes de persones candidates i de la documentació que preveuen les bases és de 30 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC, d’acord amb el model d’instància que consta a l’annex 2 d’aquesta Ordre.

-4 Els premis tenen caràcter honorífic, consisteixen en un diploma i un guardó acreditatiu i no comporten dotació econòmica.

Barcelona, 15 de gener de 2014

Irene Rigau i Oliver

Consellera d’Ensenyament

Felip Puig i Godes

Conseller d’Empresa i Ocupació

Annex 1

Bases reguladores

-1 Finalitat

La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR