DECRET 79/1989, de 4 d'abril, de regulació del procés de concessió de la gestió indirecta del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 31/1987, de 18 de desembre, d'ordenació de les telecomunicacions, condiciona la implantació dels serveis de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a l'aprovació del pla tècnic corresponent.

Un cop aprovat el pla esmentat pel Reial Decret 169/1989, de 10 de febrer, escau iniciar el procés de concessió de l'oferta addicional que aquell comporta per a Catalunya, als efectes d'atorgar noves concessions per a la gestió indirecta del servei per part de persones físiques o jurídiques.

En virtut de tot això, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

El Consell Executiu de la Generalitat serà qui atorgarà, a Catalunya, les concesssions per a la gestió indirecta del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència per part de persones físiques o jurídiques, d'acord amb el que disposa la normativa aplicable.

Article 2

L'atorgament de la concessió per a la instal·lació i el funcionament de les emissores que figuren a l'annex d'aquest Decret, les característiques de les quals han estat fixades d'acord amb el pla tècnic per al servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència, correspon al Consell Executiu, mitjançant concessió per a la seva instal·lació i funcionament.

Article 3

Les concessions per a la gestió d'emissores comercials i educatives i culturals s'atorgaran d'acord amb els requisits i les condicions que estableixen el aquest Decret i la resta de la normativa que sigui d'aplicació. Les concessions per a emissores educatives i culturals podran ser atorgades a persones jurídiques, públiques o privades, legalment constituïdes i sense ànim de lucre, la finalitat de les quals sigui la promoció de l'educació, la ciència i la cultura. Les concessions per a l'explotació d'emissores amb caràcter comercial podran ser atorgades a persones físiques o jurídiques legalment constituïdes.

Article 4

4.1 Les sol·licituds s'hauran d'adreçar al Departament de la Presidència, per mitjà del Gabinet de Radiodifusió i Televisió (carrer d'Aragó, núm. 316, 1r, 2ª, 08009 Barcelona), en el termini de quaranta dies comptadors a partir de l'entrada en vigor del present Decret, i amb els requisits que s'estableixen. 4.2 En el termini de tres mesos, comptadors des de la finalització del període de presentació de sol·licituds, el Departament de la Presidència, per mitjà del Gabinet de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR