ORDRE EMC/93/2016, de 25 d'abril, per la qual es reconeix la creació de CEU Escuela Internacional de Doctorado (CEINDO) de la Universitat Abat Oliba CEU, i la implantació de tres programes de doctorat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

L'article 8.4 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, defineix les escoles de doctorat com les unitats creades per una o diverses universitats, per si mateixes o en col·laboració amb altres organismes, centres, institucions i entitats amb activitats d'R+D+I, que tenen per objecte fonamental l'organització, dins del seu àmbit de gestió, del doctorat en una o diverses branques de coneixement o amb caràcter interdisciplinari.

El Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, determina a l'article 9 els requisits que han de complir les escoles de doctorat.

La Universitat Abat Oliba CEU ha manifestat la voluntat de reordenar la seva oferta doctoral i ha sol·licitat al departament competent en matèria d'universitats el reconeixement de la creació d'un nou centre, denominat CEU Escuela Internacional de Doctorado (CEINDO), com a centre propi, de caràcter interdisciplinari, conjuntament amb la Universitat San Pablo-CEU, de Madrid, i la Universitat Cardenal Herrera CEU, de València, en els termes del conveni marc subscrit entre aquestes universitats.

Així mateix, per Ordre 11506/2012, de 14 de novembre, la Conselleria d'Educació, Joventut i Esport de la Comunitat de Madrid va autoritzar la creació de CEU Escuela Internacional de Doctorado de la Universitat San Pablo-CEU (BOCM núm. 289, de 4.12.2012) i per Decret 174/2013, de 15 de novembre, del Consell, es va autoritzar la creació de CEU Escola Internacional de Doctorat (CEINDO) en la Universitat Cardenal Herrera-CEU de València (DOCV núm. 7154, de 18.11.2013).

En aquest context, la Universitat Abat Oliba CEU ha sol·licitat el reconeixement de la implantació de tres programes de doctorat, com a conseqüència del procés d'adaptació al marc normatiu, establert pel Reial decret 99/2011, de 28 de gener.

En conseqüència, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat i les Normes d'organització i funcionament de la Universitat Abat Oliba CEU, d'acord amb la proposta i els informes favorables dels òrgans de govern d'aquesta Universitat, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es reconeix la creació de CEU Escuela Internacional de Doctorado (CEINDO) a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR