ORDRE ECO/17/2015, de 7 de gener, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de BAU, Escola Superior de Disseny, centre adscrit a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, que passa a denominar-se Bau, Centre Universitari de Disseny.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El centre Bau, Escola Superior de Disseny, està adscrit a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya mitjançant l’Ordre IUE/582/2010, de 9 de desembre, per la qual es reconeix l'adscripció del centre BAU, Escola Superior de Disseny, a la Universitat de Vic i s'hi reconeix la implantació de l'estudi universitari oficial de grau en disseny.

El centre BAU, Escola Superior de Disseny, imparteix l'estudi universitari oficial de grau en disseny.

Amb l’objectiu d’adaptar la denominació del centre BAU, Escola Superior de Disseny, als estudis que ofereix actualment, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha sol·licitat la conformitat del departament competent en matèria d’universitats sobre el canvi de denominació del centre esmentat.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i les Normes d'organització i funcionament de la Universitat de Vic, a petició del titular del centre, amb l’acord de la Comissió Executiva del Patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB), titular de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR