ORDRE CLT/75/2018, d'11 de juny, de segona modificació de l'Ordre CLT/360/2011, de 2 de desembre, del premi Robèrt Lafont.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

L'Ordre CLT/360/2011, de 2 de desembre, regula el premi Robèrt Lafont, que concedeix la Generalitat de Catalunya. El premi Robèrt Lafont té l'objectiu de reconèixer i premiar persones físiques o jurídiques que s'hagin distingit per la defensa, projecció i promoció de la llengua occitana en qualsevol punt del domini lingüístic.

L'Ordre present modifica l'Ordre CLT/360/2011, de 2 de desembre, del premi Robèrt Lafont, per incorporar un membre al jurat del premi i redefinir els elements i referències que constitueixen el guardó.

El Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, disposa que la política lingüística correspon al Departament de Cultura.

D'acord amb l'article 12.d) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 39.3 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern;

Per tot això,

Ordeno:

Article 1 Modificació de l'article 3

Es modifica l'article 3 de l'Ordre CLT/360/2011, de 2 de desembre, del premi Robèrt Lafont, que queda redactat de la manera següent:

“Article 3 - Premi

L'atorgament del premi es materialitza en el lliurament en un acte públic d'un guardó al·legòric a la llengua occitana. El premi no té dotació econòmica.”

Article 2 Modificació de l'annex
  1. S'afegeix un paràgraf a l'apartat b) de la base 2 de l'annex de l'Ordre CLT/360/2011, de 2 de desembre, del premi Robèrt Lafont, amb el text següent:

    “La persona responsable de foment de l'occità de la direcció general competent en matèria de política lingüística de la Generalitat.”

  2. Es modifica la base 6 de l'annex de l'Ordre CLT/360/2011, de 2 de desembre, del premi Robèrt Lafont, que queda redactat de la manera següent:

    “Base 6 – Guardó del premi

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR